Вести

Школске 2017/2018.године, ученици су осигурани код осигуравајуће куће ''Сава осигурање'' А.Д.Београд.
Од пет пристиглих понуда,Комисија од 3  члана  Савета родитеља изабрала је, као најповољнију понуду ове осигуравајуће куће са годишњом премијом од 250,00 динара по ученику.

Општи услови 

 

Посебни услови 

Распоред писмених задатака и контролних вежби 2017/2018

Благовесник

blagovesnik

Глобусом кроз свет

globusom kroz svet

Learn french

yt

Français avec SM

franc face

"У очима других" Хармоника

У среду, 13.12.2017.године у оквиру часа ОЗ са ученицима 7-2, педагог школе реализовао је радионицу из Програма професионалне оријентације за ученике 7. разреда. Радионица бр.8 "У очима других", била је посебно интересантна јер су ученици радили како у групама , тако и самостално. Са ученицима се дискутовало о претходним радионицама.
Циљ радионице је био да ученици схвате колико је важно да ваљано процене себе , сопствене квалитете, али и колико је важно шта о њима мисле вршњаци и одрасли који их окружују. Разговор је био усмерен и на друштвене мреже, које у многоме утичу на формирање вредносних ставова међу вршњацима. Ученици су схватили и наглашавали важност да се остане доследан у неговању и афирмацији позитивних вредности.
Ток радионице :
Сваки ученик је добио папир А4 формата на коме је написао своје име , после добијених инструкција ученици су на свом папиру написали неку своју особину коју су сматрали јако битном. Потом пресавијају део листа и шаљу следећем ученику до себе. Тај ученик до кога је папир стигао , чита име друга и на новом чистом делу листа исписује особину за друга коју сматра да га најбоље описује. Папири су кружили да би на крају од сваког папира настала мала хармоника која се вратила ученику чије је име на њој. Ученици су имали за задатак да ишчитају своје особине и поруке од других. Ко је желео поделио је своју " хармонику " прочитавши наглас са свима у одељењу. Ученици су схватили шта други мисле о њима, пријале су им лепе речи другара исписане на својој" хармоници". Ко је желео могао је да осмисли мелодију за своја осећања после читања "хармонике". Ученици су били изузетно ангажовани, активни у раду, срећни и пуни идеја за мелодије које смо сви на крају певушили. Све лепе речи и особине које смо прочитали одзвањале су учионицом и сви смо били изузетно поносни на себе, чинило се да и зидови певуше са нама. Циљ радионице је у потпуности остварен.

Harmonika124834
Данас145
Јуче106
Ове недеље1075
Овог месеца2898
Укупно124834

Powered by Joomla!®. Design by: Life WordPress Theme  Valid XHTML and CSS.