Вести

Школске 2017/2018.године, ученици су осигурани код осигуравајуће куће ''Сава осигурање'' А.Д.Београд.
Од пет пристиглих понуда,Комисија од 3  члана  Савета родитеља изабрала је, као најповољнију понуду ове осигуравајуће куће са годишњом премијом од 250,00 динара по ученику.

Општи услови 

 

Посебни услови 

Распоред писмених задатака и контролних вежби 2017/2018

Благовесник

blagovesnik

Глобусом кроз свет

globusom kroz svet

Learn french

yt

Français avec SM

franc face

Новогодишње активности ђачког парламента

У оквиру редовних активности Ђачки парламент промовисао је свој рад и кроз организацију новогодишњих догађаја, уз асистенцију педагога школе. У среду, 20. 12. 2017. године, у главном холу школе, представници Ђачког парламента украсили су новогодишњу јелку. Ученици су уживали у активностима и са радошћу ишчекују новогодишње празнике. Накити веселих боја обасјавали су лица ученика и неким чудним, лепим сјајем давали још већу драж целокупном амбијенту.

Организована је и активност „Новогодишње жеље“, која је подразумевала прављење новогодишњег сандучета жеља. Циљ је био да ученици слободно искажу своје жеље и схвате да срећа може бити свуда око нас и у нама, што су својим жељама и показали.
Ученици су имали разних жеља: малих и великих. Од добрих оцена из математике, француског језика, српског језика, историје, хемије, одличног успеха, па до здравља и среће за све; пакетића од Деда Мраза, љубави, мира, новог полигона за играње, нових скија, новог телефона, брата, сестре, игрица за рачунар и др.
У нади да ће се све наше жеље испунити, Ђачки парламент свим наставницима и ученицима честита новогодишње и божићне празнике!
Живели!
Јелена Вукашиновић, школски педагог

 124816
Данас127
Јуче106
Ове недеље1057
Овог месеца2880
Укупно124816

Powered by Joomla!®. Design by: Life WordPress Theme  Valid XHTML and CSS.