Вести

Школске 2017/2018.године, ученици су осигурани код осигуравајуће куће ''Сава осигурање'' А.Д.Београд.
Од пет пристиглих понуда,Комисија од 3  члана  Савета родитеља изабрала је, као најповољнију понуду ове осигуравајуће куће са годишњом премијом од 250,00 динара по ученику.

Општи услови 

 

Посебни услови 

Распоред писмених задатака и контролних вежби 2017/2018

Благовесник

blagovesnik

Глобусом кроз свет

globusom kroz svet

Learn french

yt

Français avec SM

franc face

Експерти

АКТИВНОСТИ У ОКВИРУ ПРОГРАМА ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА НА ПРЕЛАСКУ У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

за ученике седмог и осмог разреда у сарадњи са Ученичким парламентом

Педагог школе је у сарадњи са Ученичким парламентом организовао посету експерата школи.
ЕКСПЕРТИ У НАШОЈ ШКОЛИ:
За ученике седмог разреда у оквиру Модула 2. Информисање о занимањима , каријери и путевима образовања , Ученички парламент заједно са педагогом организовао је кратак интервју за госте, експерте везано за њихова занимања.
За ученике осмог разреда у оквиру Модула 3. Реални сусрети и доношење одлуке, представници Парламента такође су организовали кратак интервју за госте, експерте, везано за њихова занимања.
МАНИФЕСТАЦИЈА „ДАНИ ЗАНИМАЊА“:
У среду, 30.5.2018.године организована је манифестација „Дани занимања“. Експерти различитих области , били су наши гости. Манифестација се одржала у ђачкој трпезарији са почетком у 12 часова, а завршила у 13:15 часова. Тог дана школу су по позиву и у организацији педагога школе посетили:
*Јелена Нешовановић / медицинска сестра , васпитач, заједно са васпитачем приправником Маријаном Тадић из Дечјег вртића „Наша радост“ ИО „Бамби“ Гуча
*Јелена Трнавац / стоматолог СМ ДЕНТ 2015 у Гучи
*Слађана Гавриловић / дипломирани машински инжењер, руководилац развоја и производње пећи на чврсто гориво ИКГ Ливница – Гуча
*Др Вања Перовић / педијатар Дома здравља у Гучи , заједно са медицинском сестром на педијатрији Мицом Радовановић
*Ратко Вукићевић / дипломирани економиста , власник фирме „Агро мобил“ у Врањици у близини Гуче
Педагог школе је свечано отворио манифестацију „Дани занимања“ и представио госте.
Свако од гостију је имао своје излагање везано за своје занимање, путеве каријере и уопште добре стране свог позива. Ученици су били заинтересовани ,пажљиво слушали и постављали питања.
Циљ манифестације је био информисати ученике о занимањима , каријери и путевима образовања, као и доношење одлуке о будућем занимању.
Ученици су научили да чиме год у животу да се баве морају бити упорни , вредни и марљиви.Целоживотно учење и знање су кључ успеха.
Из разговора са ученицима , схватамо да је циљ ове манифестације у потпуности остварен. Ученицима се допада оваква врста посета нашој школи, јер могу да сазнају пуно о одређеним занимањима и што боље упознају себе.

20180530 121259124816
Данас127
Јуче106
Ове недеље1057
Овог месеца2880
Укупно124816

Powered by Joomla!®. Design by: Life WordPress Theme  Valid XHTML and CSS.