Вести

Школске 2017/2018.године, ученици су осигурани код осигуравајуће куће ''Сава осигурање'' А.Д.Београд.
Од пет пристиглих понуда,Комисија од 3  члана  Савета родитеља изабрала је, као најповољнију понуду ове осигуравајуће куће са годишњом премијом од 250,00 динара по ученику.

Општи услови 

 

Посебни услови 

Распоред писмених задатака и контролних вежби 2017/2018

Благовесник

blagovesnik

Глобусом кроз свет

globusom kroz svet

Learn french

yt

Français avec SM

franc face

ПРОСЛАВА ШКОЛСКЕ СЛАВЕ СВЕТИ САВА

 У петак, 27.јануара 2017.године, ученици Основне школе „ Академик Миленко Шушић“ поводом прославе школске славе Свети Сава извели су представу Од Раса до Хиландара мисао плава у режији Ангелине Икодиновић, професорке српског језика и књижевности.

У препуној сали Центра за културу у Гучи, публика је могла да ужива у драмском и музичком умећу наших ученика. У драмском приказу једног сегмента живота Светог Саве уткана је била и песма наших солиста и хора уз пратњу школског оркестра, који је припремио професор музичке културе Александар Радојичић.

Учествовали: Милан Ружић, Вања Обрадовић, Вељко Јовичић, Огњен Васић, Катарина Лазаревић, Мирјана Славковић, Валентина Милинковић, Андреа Икодиновић, Немања Костић, Филип Јовковић, Вук Никитовић, Стефан Терзић, Вељко Радовановић, Јана Јовановић, Анђелија Јевремовић, Вања Драмићанин, ХОР И ОРКЕСТАР.

Сарадници на изради дела сценографије били су професори ликовне културе Љиљана Ковачевић и Милош Шушић.

Техничка подршка: Јована Дмитрић,професор српског језика и књижевности; Марија Крунић, професор српског језика и књижевности; Наталија Топаловић,професор Информатике и рачунарства; Милан Плазинић, професор физичког васпитања и Драгица Дојчиновић, директор школе.

У данашње време, када се лако скрене са правог пута, а још лакше одвоји од своје вере и обичаја, потребне су нам баш овакве прилике које нас враћају на пут знања, правих вредности, на пут Светосавља.

DSC 5812

Припреме су текле овако

Picture 315120926
Данас19
Јуче80
Ове недеље520
Овог месеца1425
Укупно120926

Powered by Joomla!®. Design by: Life WordPress Theme  Valid XHTML and CSS.