Вести

Школске 2017/2018.године, ученици су осигурани код осигуравајуће куће ''Сава осигурање'' А.Д.Београд.
Од пет пристиглих понуда,Комисија од 3  члана  Савета родитеља изабрала је, као најповољнију понуду ове осигуравајуће куће са годишњом премијом од 250,00 динара по ученику.

Општи услови 

 

Посебни услови 

Распоред писмених задатака и контролних вежби 2017/2018

Благовесник

blagovesnik

Глобусом кроз свет

globusom kroz svet

Learn french

yt

Français avec SM

franc face

У зачараном кругу дроге и алкохола

Данас је у нашој школи у оквиру Посебних програма здравствене заштите ученика, организовано предавање са презентацијом на тему "У зачараном кругу дроге и алкохола".
Промоцију здравих стилова живота за ученике петог разреда организовао је педагог школе, Јелена Вукашиновић у сарадњи са ПС Лучани, испоставом у Гучи.
Криминалистички полицајац Снежана Луковић, представила је ученицима опасности везане за ову тему и указала на значај очувања здравља.
Ученици су постављали питања, излагали своје дилеме везане за тему.Тема је била јако интересантна ученицима који су пажљиво слушали излагање и активно учествовали.
После завршене презентације педагог школе је разговарао са ученицима о утисцима са предавања.Сви ученици су се сложили да је предавање било изузетно корисно за неке реалне животне ситуације у којима може да се нађе свако од нас.
IMG 4373


120926
Данас19
Јуче80
Ове недеље520
Овог месеца1425
Укупно120926

Powered by Joomla!®. Design by: Life WordPress Theme  Valid XHTML and CSS.