Вести

Школске 2017/2018.године, ученици су осигурани код осигуравајуће куће ''Сава осигурање'' А.Д.Београд.
Од пет пристиглих понуда,Комисија од 3  члана  Савета родитеља изабрала је, као најповољнију понуду ове осигуравајуће куће са годишњом премијом од 250,00 динара по ученику.

Општи услови 

 

Посебни услови 

Распоред писмених задатака и контролних вежби 2017/2018

Благовесник

blagovesnik

Глобусом кроз свет

globusom kroz svet

Learn french

yt

Français avec SM

franc face

Професионална орјентација

Данас је у нашој школи ученицима 8.разреда у оквиру програма професионалне оријентације представљена Уметничка школа из Ужица.

Професори ове школе, Маријана Тодоровић, проф.стручних предмета и Милоје Гачић,проф.стручних предмета и опште наставе, представили су ученицима профиле и занимања које ова средња стручна школа нуди. Ученицима  су презентоване све активности којима се ова школа бави, уз пуно фотографија.Такође, ученици су могли и да погледају радове које су насликали ученици ове школе.  Кроз интерактивну комуникацију са ученицима све занимљивости школе су дошле до изражаја.Ученици су се осећали пријатно и задовољно после презентације. Група ученика која је била посебно заинтересована, после презентације остала је са наставницима да разговара око својих личних дилема везаних за евентуални упис у ову школу.Педагог школе Јелена Вукашиновић била је заједно са ученицима на презентацији у ђачкој трпезарији и  подржала их на путу могућег одабира жељене школе и свог будућег занимања.Са убеђењем да је свако креативан на свој начин,  презентација је завршена веома успешно.

 20170419 121214

 121035
Данас34
Јуче40
Ове недеље74
Овог месеца1534
Укупно121035

Powered by Joomla!®. Design by: Life WordPress Theme  Valid XHTML and CSS.