Вести

Школске 2017/2018.године, ученици су осигурани код осигуравајуће куће ''Сава осигурање'' А.Д.Београд.
Од пет пристиглих понуда,Комисија од 3  члана  Савета родитеља изабрала је, као најповољнију понуду ове осигуравајуће куће са годишњом премијом од 250,00 динара по ученику.

Општи услови 

 

Посебни услови 

Распоред писмених задатака и контролних вежби 2017/2018

Благовесник

blagovesnik

Глобусом кроз свет

globusom kroz svet

Learn french

yt

Français avec SM

franc face

Други интерактивни фестивал науке, уметности и спорта

Други интерактивни фестивал науке, уметности и спорта

У среду, 24.5.2017. године, у фискултурној сали Основне школе „Академик Миленко Шушић“ из Гуче одржан је Други интерактивни фестивал науке, уметности и спорта. Примарни циљ фестивала је креативно и несвакидашње упознавање ученика четвртог разреда са наставним предметима који их очекују од петог до осмог разреда основног образовања.

 

Научне дисциплине, уметничке вештине и спортске активности представљене су на штандовима, а гости су имали прилику да активно учествују у експериментима, стваралачким и научним игрицама, квизовима и сл. У односу на први фестивал, који је одржан у мају прошле школске године, постоји неколико иновација. Идеја о образовном скупу проширена је и отворена за друштвену заједницу. Од ове године фестивал посећују мештани Гуче и целог Драгачева, родитељи, предузетници, ученици других школа, културни и просветни радници из окружења.

Почасни гости били су писци Никола Стојић и Јовиша Славковић, а њихово гостовање употпунила је приредба у којој су учествовали ученици новинарске секције, музичке секције и Литерарне радионице „Армирани слогови“. Драгица Дојчиновић, директор школе, уручила је специјалне захвалнице друштвено одговорним предузетницима из Драгачева, који континуирано подржавају и материјално награђују ђака генерације ОШ „Академик Миленко Шушић“: РКП и УТР „Виви“, СТЗР „Код Ћира“, Пекара „Хлеб“, ТЗР „Мира“, УТЗР „Градина“ и СТУЗР „Парк“. 

1121035
Данас34
Јуче40
Ове недеље74
Овог месеца1534
Укупно121035

Powered by Joomla!®. Design by: Life WordPress Theme  Valid XHTML and CSS.