Свечана додела сведочанстава и диплома/ Родитељски састанци

Данас су по устаљеној традицији у нашој школи одржани родитељски састанци који су уприличени пригодним програмом за све родитеље и ученике. Родитељски састанци су почели у 11 часова на платоу испред ђачког улаза. Директор школе је поздравио присутне родитеље и обратио се ученицима осмог разреда пригодним говором, речима подршке и охрабрења, пожелевши ученицима успех у току даљег школовања.Овом приликом честитао је носиоцима Вукових диплома, уручивши им књиге. Ова генерација изнедрила је девет вуковаца, што је за сваку похвалу. Такође је посебно поздравио Ђака генерације, Милицу Драмлић, ученицу 8-1 одељења. Ученици је уручен лап топ рачунар од стране суграђанина, донатора Горана Ћирјаковића, власника пекаре “Хлеб”, који се увек радо одазива и подржава рад школе и њених ученика.
Остали ученици са својим родитељима су у оквиру својих одељења са одељењским старешинама преузели ђачке књижице и сведочанства. Ученици су послужени слаткишима.
Још једном смо показали како се промовишу праве вредности. Рад, труд и залагање увек нађу прави пут. Успеси наших ученика су и наши успеси. Данашњи осмеси и задовољство наших ученика само су потврдили да смо сви заједно успели у мисији подршке коју несебично пружамо ученицима и њиховим родитељима.