“ Златне рибице доносе срећу”

Данас је у одељењу 2-2 одржана радионица на тему “ Златне рибице доносе срећу”. Радионицу је реализовао педагог у сарадњи са учитељицом Надом Танкосић. Припремну фазу радионице, реализовала је учитељица на часу ликовне културе са својим ученицима. Продукт рада је акваријум који је све засенио својом лепотом. Уз помоћ и подршку учитељице све је било лепо и лако.
Циљ радионице је био да ученици схвате колико су реалне жеље које имају и шта све морамо урадити да би били срећни. Шта је то што деца треба са желе . Машта је дозвољена, наравно. Сви заједно смо се подсетили и “прелистали” прошлу годину, које жеље су нам се биле важне, које су нам се оствариле, а које ћемо поново пожелети.
Интеракција са ученицима је била изузетна, сви смо заиста уживали. Леп осећај обузео нас је и сви смо имали своје жеље. Сви смо исписали своје жеље на “златним рибицама” и спустили их у акваријум да “пливају” и испуне нам све што смо пожелели. Диван осећај. Осмеси ученика су говорили више од речи. До следећег сусрета остајемо са својим жељама у нади да ће се остварити!!!!