Пријем првака – Општи родитељски састанак

Данас је у нашој школи у Ђачкој трпезарији организован Општи родитељски састанак за будуће прваке. Састанку су присуствовали родитељи у пратњи деце- будућих ђака првака. Директор Драгица Дојчиновић поздравила је присутне родитеље и децу, а педагог школе такође поздравио присутне и најавио Дневни ред.
На састанку су се ђаци упознали са учитељицама, Јеленом Златић 1-1 и Весном Стефановић 1-2 као и учитељицом Бранком Новаковић, учитељицом у ИО Турици.
Учитељице су упознале родитеље са динамиком рада, неопходним прибором за рад. Такође и са полазним припремама за полазак у први разред.
Директор школе је присутнима представио Пилот пројекат Министарства просвете “Свако дете има право да одраста здраво”. Иако будући прваци нису укључени у пројекат, важно је упознати родитеље са новинама које се у школи дешавају.
Сви смо били усхићени и једва чекамо сутрашњи дан који је планиран свечаним Пријемом првака у 10 часова у Ђачкој трпезарији. Ученици другог разреда са својим учитељицама, припремили су пригодан програм за будуће прваке.
Све остале активности планиране су у складу са Смерницама за почетак нове школске године.
Свим ученицима и њиховим родитељима честитамо полазак у први разред!!!