Савиндан

Данас је у нашој школи обележена школска слава Свети Сава.
У главном холу школе у 12 часова, ученици са својим наставницима и осталим запосленима присуствовали су сечењу славског колача. Домаћин славе био је наставник математике, Далибор Бошковић.
У 13 часова, у Културном центру у Гучи одржана је представа – Од Раса до Хиландара, мисао плава. Ученици наше школе заједно са наставницом српског језика и књижевности, Ангелином Икодиновић уз свесрдну помоћ наставника Марије Михајловић, Катарине Пеулић, Слободана Сретеновића и Милоша Шушића, припремили су представу у којој су сви искрено уживали.
Овом приликом директор школе, Драгица Дојчиновић, похвалила је и наградила књигом ученике који су остварили запажена места на такмичењима као и заслуге за промовисање школе у ваннаставним активностима: Михаила Јовановића 2-2, Ружицу Раичић 3-1, Вишњу Марковић 5-1 и Дуњу Бабић 6-2.
Такође директор школе је похвалио и запослене за изузетан допринос промоцији школе, учитељицу Зорицу Обрадовић, за учешћа и освајања запажених награда на литерарним конкурсима, као и наставника верске наставе Дарка Стевановића за промовисање школе радом литургијске секције.
Дружење колектива поводом школске славе обележено је у ђачкој трпезарији у 14 часова.
Сви смо заиста уживали у данашњем дану ходајући стопама Светог Саве, путевима знања, просвећености,љубави и доброте отварамо многе друге путеве до неке следеће прилике. Дивно је бити део овог колектива, сви смо били поносни на ученике и наставнике. И родитељи су имали само речи хвале.

Колектив ОШ”Академик Миленко Шушић” Гуча